Aktualno

DO SREDINE OŽUJKA Vikendom trajektne karte 20 posto jeftinije

DO SREDINE OŽUJKA Vikendom trajektne karte 20 posto jeftinije

Agencija za obalni linijski prijevoz u dogovoru s Ministarstvom  mora, prometa i infrastrukture, pripremila je pilot projekt smanjenja cijene trajektnih karata u iznosu od 20 posto od izvansezonske cijene karata u dane vikenda, odnosno od petka do nedjelje.

Glavni cilj je potaknuti povećanje prometa putnika i određenih kategorija osobnih vozila na otoke u izvansezonskom razdoblju, kako prenosi Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Mjera će se provoditi u razdoblju od 19. siječnja do 18. ožujka 2018., a preporuku Upravnog vijeća Agencije prihvatili su Rapska plovidba i Jadrolinija pa će na trajektnim linijama koje održavaju ti brodari, 20 posto manju cijenu plaćati: odrasle osobe, djeca od tri do dvanaest godina, osobni automobili, motocikli, motocikli s prikolicom, mopedi i bicikli.

Ovisno o učincima provedbe ove preporuke upućene brodarima, po njenom završetku, razmotrit će se mogućnost daljnje primjene, osobito uzimajući u obzir pokazatelje povećanja iskoristivosti kapaciteta brodova te financijski efekt primjene preporuke, poručuju iz Ministarstva.

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist

‘LJETNI’ KADROVI Na Copacabani otvorena sezona kupanja!

Dulist