Vaše vijesti

‘Do kada vandalizmi u Eko parku u Mokošici?, pita se Jadranka Šimunović

I noćas su vandali devastirali Eko park u Mokošici! Slomili su veliku granu masline, razbili nekoliko staklenih pivskih boca po travi parka gdje se djeca igraju, uništili drveno postolje gdje su djeca nastupala, zgazili cvijece, razbacali po travi parka smeće, pokvarili fontanu… – piše nam voditeljica Eko Omblića i Eko centra Zeleno Sunce Jadranka Šimunović.

– Zanimljivo da smo našli u Eko parku i okolo dosta praznih limenki od energetskih napitaka i pivskih boca. Sve se ovo odvija ispod četiri kamere koje izgleda niti policija niti komunalno redarstvo niti Gradski kotar Mokošica ne gledaju, jer se ovi vandalizmi svako malo ponavljaju! Mislimo da se svi trebamo zabrinuti s obzirom da su oni koji devastiraju Eko park i ostala dječja igrališta po Mokošici… Uglavnom tinejdžeri! Još je na vrijeme da se usmjere pravilnom životu! Idemoooo odgovorni! ‘Nemojmo se nikada umoriti u davanju domovini’! – zaključila je Šimunović.

Pročitajte još

[VIDEO] BATALOM SE ŠIRE NEUGODNI MIRISI Smrdi, smrdi, užasno smrdi!

Dulist

U Hrvatskoj godišnje bacimo lijekove u vrijednosti od tri milijarde kuna

Dulist

Ljudima nije jasno što se događa na benzinskoj pumpi u Čilipima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija