DuList PROMO

DISKONT STANIĆ Otkrijte najbolje okuse ljeta u novom katalogu!

diskont stanic00

Dragi ljubitelji kvalitetne hrane i sjajnih cijena, imamo odlične vijesti za vas!

Diskont Stanić je upravo lansirao svoj najnoviji katalog koji će vas oduševiti bogatom ponudom prehrambenih proizvoda po odličnim cijenama. Katalog traje do 16. kolovoza, tako da imate dosta vremena za istražiti nevjerojatne ponude koje su u Diskontu Stanić pripremili za vas.

diskont stanic1

Za sve ljubitelje roštilja, tu je široka paleta proizvoda koja će vaša ljetna okupljanja učiniti nezaboravnima. Uz Sarajevske juneće ćevape (1 kg za 9,99 €) i sočne planinske kobasice (500 g za 3,99 €) , možete pronaći i razne umake i priloge, uključujući novi Criss Cross pommes frites (2,5 kg za 7,49 €) u simpatičnom obliku koji će sve oduševiti.

Za one koji preferiraju morske okuse, tu je široka ponuda smrznutih ribljih proizvoda. Od hrskavih krakova za peku (800 g za 4,99 €) do sočnog fileta bakalara (1 kg za 8,99 €) i ukusnih gambera, ponuda Diskont Stanić će vas odvesti na pravo putovanje morskim okusima.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni ljubitelje laganih obroka. U katalogu možete pronaći veliku ponudu laganih bijelih sireva koji će se sjajno uklopiti u vaše ljetne salate, donoseći vam jedinstvene okuse i teksture. Poput Apetina bijelog sira u kockicama (200 g za 2,79 €), zatim mozzarelle (125 g za 1,19 €), vrhnja i jogurti.

Ali to nije sve! Kako bi upotpunili vaše ljetno uživanje, Diskont Stanić pripremio je i posebno ljeto izdanje kataloga posvećeno svima omiljenim sladoledima. Specijalni ljeto izdanje kataloga sladoleda traje do kraja kolovoza, što vam pruža više nego dovoljno vremena da isprobate što više različitih okusa u širokoj ponudi koju čini preko 100 različitih vrsta sladoleda.

diskont stanic

Stoga, ne propustite priliku da istražite nove akcije Diskonta Stanić birajući ponudu uz koju štedite, bilo da tražite sastojke za ukusne obroke kod kuće ili opskrbu za vaš ugostiteljski objekt.

Vidimo se u Diskontu Stanić Tomislava Macana 5, Mlini.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović