Sport

DERBI PROTIV MARSEILLEA Kobešćak: ‘To je momčad velike kvalitete’

DERBI PROTIV MARSEILLEA Kobešćak: 'To je momčad velike kvalitete'

U Ostiji je danas na rasporedu 2. kolo A skupine Lige prvaka, a utakmica koja doista zaokuplja najveću pozornost je susret koji bi slobodno mogli nazvati južnjačkim derbijem. Prvak Hrvatske protiv prvaka Francuske – Marseillea. Oba kluba dolaze s juga svojih država, a jedan još k tomu ima i odrednicu zemljopisnog položaja u svojem imenu. Marseille je prikazao sjajnu igru unatoč porazu od Pro Recca i potvrdio da se ne radi više o nekom ‘francuskom prvoligašu’, već o ozbiljnoj, poštovanja vrijednoj europskoj momčadi.

– To je momčad velike kvalitete, brzine od ranije, a dolaskom Prlainovića, Spaića i Lazovića su dobili dimenziju više. To su već u 1. kolu i pokazali – iz Ostije će za hvs.hr Vjekoslav Kobešćak, trener Juga AO.

– Odigrali su fantastičnu utakmicu s Pro Reccom. Igraju s tri centra čak, što je pomalo i raritet, pa je onda teško to i braniti. Treba će u svakom slučaju biti jako koncentriran, ne gubiti lopte kada krenu u presing. Valjat će nam se i dobro taktički pripremiti. To je momčad koja u načelu ima sve. Dobre braniče, brzinu, puno centara, sjajan vratar. Mi pak, koliko god da smo protiv Spandaua bili dobri, protiv Marseillea ćemo trebati biti još bolji – iz Italije će Kobešćak.

Izvor: HVS

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist