Sport

DANCI SU IPAK BILI JAČI ‘Kauboji’ ispali sa Svjetskog rukometnog prvenstva

DANCI SU IPAK BILI JAČI 'Kauboji' ispali sa Svjetskog rukometnog prvenstva

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je ovog ponedjeljka navečer utakmicu protiv Danske rezultatom 38:26 te joj je tako izmakao plasman u četvrtfinale Svjetskog rukometnog prvenstva. Ovoj je utakmici prethodila ona između Argentine i Katara gdje je Katar pobijedio te tako otvorio priliku ‘Kaubojima’ za prolazak u četvrtfinale ukoliko nadjačaju Dance. Utakmica je počela optimističnim tonom, razlika između ‘Kauboja’ i Danaca bila je vrlo malena, ali nakon drugog poluvremena sve se više povećavala te je dovela do poraza Hrvatske.

Među ‘Kaubojima Marino Marić je postigao šest pogodaka, Igor Karačić pet, Željko Musa, Ivan Čupić i Ivan Martinović zaslužni su za tri gola, Zlatko Horvat, Marko Mamić i Halil Jaganjac ‘napunili’ su danski gol s po dva pogotka, dok su Domagoj Duvnjak, David Mandić i Luka Šebetić zabili po jedan.

Za Dansku E. Jacobssen postigao je osam pogodaka, Holm šest, Nielsen pet, Zachariassen četiri, Mensah, Saugstrup, Hansen i Christensen po tri, Andersson je dao dva gola, a Moeller jedan.

Foto: HRS Instagram

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist