AktualnoUrednički izbor

Chriztel je prošla u finale Supertalenta, a u tome su joj pomogle ‘Figurinke’

figurin

Velika čast i zadovoljstvo bila je čuvati leđa predivnoj djevojci neopisivoga glasa čija emocija i skromnost zrače puno dalje od pozornice Supertalenta – ističu nam naše Figurinke koje su protekle nedjelje nastupile na Supertalentu kao glazbena pratnja mladoj Filipinki/Međimurki Chriztel Renae Acevedu koja je drugi put dobila zlatni gumb. Otpjevala je pjesmu Doris Dragović ‘Ovo je naša krv’ i tako postala prva finalistica Supertalenta.

-Chriztel je zavoljela Hrvatsku i hrvatsko more, i odmah se upoznala s međimurskom tradicijom, nošnjama i pjesmama. Njen talent za pjevanje brzo je prepoznat te se odlučila prijaviti na Supertalent. U polufinalnoj emisiji Supertalenta pjevala je pjesmu Doris Dragović ‘Ovo je naša krv’, a klapa Figurin pratila ju je u pjesmi. Klapašice su pjevale u aranžmanu glazbenika Olje Dešića, a sve pod umjetničkim vodstvom Pauline Đapo. Maja Šuput stisnula je Chriztel zlatni gumb i poslala je direktno u finale. Navijamo za Chriztel i dalje! – navele su naše Figurinke.

Inače, ženska klapa Figurin nagrađivana je ženska klapa osnovana u okviru Udruge studenata Dubrovnika ‘Libertas’ u Zagrebu.

Nastup možete pogledati ovdje.

 

Pročitajte još

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

[FOTO] Evo kako sada izgleda plaža u Uvali Lapad

Dulist

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist