Crna kronika

Četvorica pijanih muškaraca potukla se u ugostiteljskom objektu u Gradu

policija

Dovršeno kriminalističko istraživanje fizičkog sukoba unutar stare gradske jezgre u Dubrovniku rezultiralo je prekršajnim procesuiranjem četiri muške osobe, državljanina Republike Hrvatske, zbog naročito drskog i nepristojnog narušavanja javnog reda i mira.

Protekle subote unutar, a potom i ispred ugostiteljskog objekta koji se nalazi unutar stare gradske jezgre, došlo je do fizičkog sukoba između spomenute četvorke. Radi se o muškarcima u dobi od 34, 35, 28 i 21 godine koji su bili pod utjecajem alkohola. Sva četvorica su u sukobu zadobili lakše tjelesne ozljede koje su im, kao takve, okvalificirane u dubrovačkoj bolnici.

-Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sva četvorica su uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku gdje je proveden postupak te su određene mjere opreza, dok će novčana kazna biti izrečena naknadno – priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

PRONAĐENA DROGA Speed, kokain, marihuana, ali i pištolj

Dulist

Alkoholizirani vozač pretjecao u zavoju, kažnjen s više od 1600 eura!

Dulist

U MJESTU STABLINA Oduzela prednost vozilu koje je uslijed udara sletjelo s ceste

Dulist