Grad

ČESTITKA GRADONAČELNIKA ‘5. kolovoza podsjeća nas na hrabrost, odanost i žrtvu naših branitelja!’

dan je pobjede i domovinske zahvalnosti dan hrvatskih branitelja i 26 obljetnica vojno redarstvene operacije oluja 51359668845 o
Dan je pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 26. obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja| Foto: MORH/ T. Brandt

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku sugrađanima.

Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, poštovani hrvatski branitelji,
u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
Ovaj veliki dan u hrvatskoj povijesti, 5. kolovoza, podsjeća nas na hrabrost, odanost i žrtvu naših branitelja koji su se svim srcem borili za slobodu i neovisnost naše domovine. U toj velebnoj vojno-redarstvenoj akciji ‘Oluja’ za samo 84 sata hrvatske vojne i redarstvene snage oslobodile su gotovo petinu države.
Njihova hrabrost i odlučnost omogućili su nam da živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj, danas punopravnoj članici Europske unije, a naša je dužnost da ih nikad ne zaboravimo.
Dok slavimo Dan pobjede, prisjećamo se svih onih koji su svoje živote položili na oltar domovine. Njihov doprinos i dalje je i uvijek će biti inspiracija za sve nas da radimo na izgradnji bolje i pravednije Hrvatske.
Uz ponos i zahvalnost, obilježimo ovaj dan sjećajući se naše slavne prošlosti i gradeći bolju budućnost za sve generacije koje dolaze.
Gradonačelnik, Mato Franković

Pročitajte još

Franković u Kninu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Dulist

AKO NEMA GRADA U KOJEM ŽIVE!? Kako iznajmljivači doskaču ‘mani’ sustava za prijavu gosta – eVistora?!

Dulist

TURISTIČKI REZULTATI SRPNJA od 80 tisuća turista u županiji, 24 tisuće ih je u Gradu!

Dulist.hr