Sport

BRAVO! Iva Oberan osvojila broncu na Europskom kupu u Pragu

BRAVO! Iva Oberan osvojila broncu na Europskom kupu u Pragu

Sjajna Iva Oberan, članica Judo kluba Župa dubrovačka i seniorska reprezentativka, osvojila je brončanu medalju na Europskom kupu u Pragu u kategoriji -63 kilograma.
-Novo natjecanje, nova medalja za Hrvatsku! Iva Oberan (-63 kg) osvojila je broncu na Europskom kupu u Pragu! Bravo Iva! – poručuju iz Hrvatskog judo saveza.

-Stvarno sam jako zadovoljna jer je ovo moja prva medalja sa Svjetskog kupa. U borbi za broncu sam bila jako motivirana obzirom da sam od Finkinje ranije dva puta izgubila, ali ovaj put sam bila puno više samouvjerena i vjerovala sam da mogu pobjediti i drago mi je što je na kraju borba otišla u moju korist – rekal je Oberan.

Inače, ženska seniorska judo reprezentacija Hrvatske, a među njima je i naša Iva, pripremala se nedavno za ovo natjecanje na osmodnevnim pripremama u Tati (Mađarska). Uz Ivu, na pripremama su pod vodstvom trenera Dragana Crnova radile Lara Kliba,Tina Radić, Lara Cvjetko, Katarina Krišto, Lea Gobec, Karla Kulić i Ana Viktorija Puljiz.
– Iznimno jake i kvalitetne pripreme koje će nesumnjivo pomoći našim mladim judašicama da naprave iskorak i da na pravi način uđu u kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine – rekao je tom prilikom trener Crnov.

Foto: Facebook/Cro Judo

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist