DuList IN

BRAČNI I GLAZBENI PAR MARTINOVIĆ Njihovu čaroliju morate poslušati!

teo mihe

Veže ih ljubav jedno za drugo, za svog sinčića i za glazbu. Dvoje vrsnih muzičara poznatih, svatko od njih u svom fahu, daleko izvan ove naše lokalne zajednice, udružili su snage. Nije prvi put. Nastupali su oni zajedno i na Dori uz Maju Grgić ali sada ih je baš krenulo. I ide pjesma za pjesmom a izvedbe, što se reče, sve bolja od bolje. Zaista čista magija! Što ni ne čudi jer Teo je renomirani ne samo glazbenik već i skladatelj i producent a supruga Mihaela violončelistica u Dubrovačkom simfonijskom orkestru koja je doktorirala i to sa stipendijom na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta. I još kad se na sve to nadoda ta njihova ‘tajna veza’ dobiju se prave umjetničke poslastice. Od Gibonnija preko Pink Floyda do Stinga… ima svega na njihovom repertoaru. Mihaela je momentalno u inozemstvu pa smo ono što nas je zanimalo saznali od Tea.

-Već godinama smo planirali snimati ali smo čekali povoljan trenutak to uraditi na dobrom klaviru i u dobroj dvorani i zahvaljujući Sveučilištu i Igrama to se dogodilo. Na repertoaru imamo preko 300 pjesama i izbor je bio stvar momenta. Sviramo skupa već 11 godina i sad ćemo svako malo nešto snimati. Dijete je malo naraslo pa imamo više energije – kroz smijeh će Teo koji na upit hoće li biti kakav cd odgovara da je to stvar prošlosti.

-Sad je vrijeme videa. Ako nemaš video snimku ne postojiš – zaključuje Martinović.

Sve njihove zajedničke svirke možete poslušati i pogledati na njihovim društvenim mrežama kao i na Teovom You Tube kanalu.

Foto: Privatna arhiva

 

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist