DuList IN

Božićni domjenak JLH-a u znaku lavande

Božićni domjenak JLH-a u znaku lavande

Izdržljivost, prosperitet i blagostanje zaželjeli su svojim uzvanicima čelni ljudi grupacije Jadranskih luksuznih hotela

u nadolazećoj 2012. godini na velikom božićnom domjenku u Hotelu Excelsior, koji je cijeli bio u znaku lavande, a koja simbolizira baš te tri navedene osobine.

U ime domaćina obrati se predsjednik uprave Jadranskih luksuznih hotela ujedno i predsjednik uprave Excelsa hotela, Camilo Soza koji je zaželjevši svako dobro za nadolazeće blagdane iskakao kako je za njima veliki posao u kojem su grupacije Lukšić i JLH postale jedna obitelj, jedan veliki tim.

Uz  brojne turističke djelatnike, čelne ljude dubrovačkih hotelskih kuća i dubrovačke poduzetnike, te poslovne partnere grupacije, na domjenku su u ime Grada Dubrovnika nazočili pročelnik za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić i savjetnica gradonačelnika za turizam Pave Župan Rusković.

Ugodno druženje nije prošlo ni bez raznovrsnih delicija za koje se pobrinuo šef kuhinje Excelsiora Petar Obad.

Svi gosti dobili su i neobičan dar – grasticu lavande. Uz lavandu u poruci piše: "Zbog svoje decentne kombinacije srebrenkastih listova, purpurnih cvjetova i sofisticiranih mirisa, lavanda je od davnina dio ceremonije vjenčanja. Vjenčanjem dvaju kompanija spajamo iskustvo, znanje, vještine i tradiciju u cjelinu, kojom želimo unaprijediti našu dubrovačku hotelijersku priču…"

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist