DuList IN

BORBA ZA FINALE Večeras ne zaboravite gledati i glasati za Vedra!

BORBA ZA FINALE Večeras ne zaboravite gledati i glasati za Vedra!

Na sasvim neobičan i svoj način, Vedran Ljubenko zapjevao je u live izvedbi proteklog vikenda vječni hit Michaela Jacksona, ‘Billie Jean’ i time osvojio publiku, mentore, ali i sve one koji su ga na malim ekranima, odnosno njegov nastup u The Voiceu.

No, večeras je ključna stvar – borba za finale! Stoga ne propustite gledati Vedra, ali i glasati za njega.

Inače, protekli vikend na licu njegovog mentora cijelu večer vidio se osmijeh i ponos na ‘svog’ pjevača. Kazao mu je: ‘Imaš glas kakav nema nitko na ovoj sceni’, što je izazvalo ovacije publike u studiju.

Podsjetimo, 22-godišnji Vedran s bendovima pjeva i svira od svoje 16. godine, a od desete godine učio je svirati klavir. S petnaest godina u njegove ruke došla je gitara, a gledajući prvu sezonu The Voicea, procijenio je da mu se glas razvio i odlučio se prijaviti.

S bendom Crockers snimio je žešći rock demo album, ali neće ga izdati jer smatraju da neće biti puno interesa za taj glazbeni stil, navodi se na stranicama The Voicea. Vedro je nedavno, upravo za DuList, otkrio kako planira i dalje ploviti glazbenim vodama, te kako je za uspjeh ipak nužna određena doza komercijalnosti.

Na naše pitanje o tome želi li se profesionalno baviti glazbom, kaže:

U svakoj glazbi koju radim cilj je imati bar malu dozu komercijalnosti jer bez toga nema uspjeha. Da, u planu mi je živjeti profesionalno od glazbe, a The Voice sam vidio kao iznimnu priliku za besplatnu reklamu. Želim singlove, albume i puno koncerata!

No, prije svega, otkrio nam je koji je zapravo pravi razlog njegove prijave, njegovog natjecanja i prijave na show. To je njegova djevojka, Mia Maria Škoda, koju su naši čitatelji upoznali prilikom intervjua s njom i Nikolinom Japunčić, poznatijima kao umjetnički dvojac ‘diobanaoba’.

Vedranu želimo puno sreće u idućem live showu, onom odlučujućem, te da i dalje širi svoje vidike i nastavlja u smjeru kojeg je sebi zacrtao!

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist