Grad

BOLJI UVJETI ZA SPORT Obnovit će se gornje igralište Gimnazije

Županijska skupština dat će u srijedu, 12. studenog suglasnost Gimnaziji Dubrovnik za sklapanje Ugovora o dodjeli sportskog terena za mali nogomet i rukomet na korištenje Gradu Dubrovniku.
Time će se stvoriti preduvjeti za rekonstrukciju ovog terena, a sve na temelju Strategije razvoja sporta i sportske infrastrukture u Dubrovniku. Grad je, navodi se u objašnjenju, još krajem ožujka ove godine Gimnaziji Dubrovnik uputio pismo namjere o ulaganju sredstva za rekonstrukciju igrališta za male sportove u vlasništvu Gimnazije Dubrovnik s ciljem osiguranja kvalitetnih uvjeta za bavljenjem tjelesnom aktivnošću i sportom na dobrobit djece s područja povijesne jezgre i Ploča te svih korisnika i građana.
Školski odbor je krajem kolovoza jednoglasno dao suglasnost za sklapanje ovog ugovora, a treba istaknuti kako će Gimnazija zadržati pravo raspolaganja terenom u vrijeme nastave.

Pročitajte još

GRAD ZA DJECU Nova vrijedna oprema i namještaj za dječje vrtiće

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Britanskim novinarima predstavljeni uvjeti ulaska u Hrvatsku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija