AktualnoUrednički izbor

BOBIS DOSTAVLJA Sigurno, svježe i mirisno u vaš grad

bobis rkl

Orahnjača, makovnjača, bobići, mandulat ili najljepši kruh i dalje je svima dobro poznato da je to Bobis. Sigurno se i u ovo teško vrijeme, pojavi želja za BOBISOVIM proizvodima. Sada je najvažnije da ostanemo u toplini naših domova i ne izlazimo, a Bobis nam je ponudio rješenje koje nam izmami osmjeh na lice, a u naš dom donese mirise Bobisa. Dostava u Dubrovniku dostupna je svakoga dana od 8-22h ravno iz Bobisa u Gružu, i uskoro nove poslovnice u Mokošici koja otvara svoja vrata na adresi Od izvora 72 – Obuljeno.
Dovoljno je kliknuti na bobis.hr i na vaša vrata dolaze polugotovi zamrznuti proizvodi za ‘u pećnicu’ i gotovi za samo par minuta, kao i pakirane slastice.

Kukuruzna peka 900 gSvatko ima ‘svoj’ recept, ali Bobisova ručno rađena kukuruzna peka nadaleko je poznata, a miriše onim lipim dobro nam poznatim mirisom – mirisnom tradicije. Zasladite svoje dane sa ručno rađenim Bobis krafnama, donutom punjenim čokoladom ili vanilijom prlivenom jagodom, mirisnim mini fritulama sa čokoladom ili tradicionalnimdesertima orahnjačom i makovnjačom i sve to stiže ravno u vaš dom. Poželite li coffe to go, i to je moguće kako bi vaše jutro osim uz Bobis započelo i mirisnom kavom.

Donut punjen cokoladom i posipom od ljesnjaka 71 gNije tajna da se u Bobisu već preko 71. godine sastaju najbolje tradicije mediteranskog slastičarstva. ‘Svaki naručeni mediteranski i dalmatinski specijalitet od rafiola i eklera do torte makarane – bit će vam u zakazani sat dostavljen kući.’ Ova zadnja rečenica, iako itekako aktualna zapravo je iz novinskog članka iz daleke 1968. godine. Bobis je, naime, već tada gradio neposredan odnos s kupcima koji nisu u mogućnosti doći do njih. Osim tradicije dostave, Bobis nastavlja kao i davnih godina tradiciju ručno rađenih Bobis torti koji mogu u ovo vrijeme upotpuniti vaše rođendane ili druge proslave u krugu najmilijih.

 

 

Makovnjača 900 gIz Bobisa poručuju kako dostavljaju vlastitim vozilima te naglašavaju kako su svi koji sudjeluju u procesu proizvodnje i distribucije opremljeni propisanim zaštitnim sredstvima i poštuju sve sigurnosne protokole. Naručiti možete i telefonom, dovoljno je nazvati 021 564 -555 od 8:00 do 22 sata i zakazati svoju dostavu. Odaberite jutro ili podne i zakazana dostava stiže na vaša vrata.

Posjetite Instagram profil Bobisa i budite dio naše priče. #domajenajlipse i zato ostanite doma, a vaše jutro će mirisati na Bobis!

Pročitajte još

Kaos u Zračnoj luci Split, otkazani svi letovi!

Dulist

Pronađeni Česi nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist

UKLJUČEN HELIKOPTER HRZ-A Češki državljani nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist