Aktualno

BISKUPOVI DEKRETI Evo koje su službe dodijeljene trojici dubrovačkih mladomisnika

Dubrovački biskup mons. Roko Glasnović uručio je u petak, 10. lipnja u Ordinarijatu Dubrovačke biskupije dekrete kojima dodjeljuje prve službe trojici novih nedavno zaređenih svećenika.

Don Ivo Markić imenuje se župnim vikarom u Župi sv. Mihajla – Lapad u Dubrovniku i upućuje se bolničkom kapelanu za stjecanje pastoralnog iskustva u radu u bolnici.

Don Jure Paponja imenuje se župnim vikarom u Župi Svete Obitelji u Novoj Mokošici i upućuje se bolničkom kapelanu za stjecanje pastoralnog iskustva u radu u bolnici.

Don Mišo Pecotić imenuje se župnim vikarom u Župi Svih svetih u Blatu na otoku Korčuli i pastoralnim suradnikom u župama Žrnovo, Račišće i Pupnat.

Uz dekrete mladomisnicima biskup Glasnović je napravio još neke personalne promjene:

Don David Pahor razrješuje se službe upravitelja Župe sv. Jurja na Osojniku, ali i dalje nastavlja vršiti službu upravitelja Župe sv. Vida u Trstenom.

Don Miroslav Karatović razrješuje se službe župnog vikara Župe sv. Mihajla – Lapad u Dubrovniku i imenuje se župnikom Župe sv. Jurja na Osojniku. Nastavlja vršiti službu bolničkog kapelana u Općoj bolnici Dubrovnik.

Pročitajte još

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Franković: ’36 Imoćana dalo je svoj život da bi se ovaj kraj danas mogao zvati hrvatskim’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija