Crna kronika

Australski par koji je pao sa zida u Pilama je stabilno, djevojka u induciranoj komi

Pile Autobusi 2

Mlada Australka (26) koja je pretrpjela teške tjelesne ozljede uslijed pada sa zida na Pilama i dalje je u Jedinici intenzivnog liječenja. U induciranoj je komi, ali je stabilno. Potvrdio nam je to ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik. dr. Marijo Bekić, koji ističe kako djevojka ima vodeće ozljede glave i prsišta kao i lokomotornog sustava. Još uvijek je životno ugrožena.
Muškarac (34) koji je također pretrpio teške tjelesne ozljede nalazi se na Odjelu za ortopediju i traumatologiju. Operativno je zbrinut s prijelomom potkoljenice, dobrog je općeg stanja te je stabilno, rekao nam je dr. Bekić.
Podsjetimo, ovaj je mladi australski par u noći s petka na subotu pao sa zida Pilama, a kako su na još jučer rekli iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ne postoji ništa sumnjivo što ukazuje na kazneno djelo. Po svemu sudeći, radi se o nesretnom slučaju. Kako je jučer neslužbeno objavio Index, par je bio u alkoholiziranom stanju.  Djevojka je navodno imala tri promila alkohola u krvi, a muškarcu je izmjereno 2.10 promila.

Pročitajte još

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist

Vozio po Lastovu alkoholiziran i pod utjecajem droga

Dulist