Kultura

ART STUDIO KANTUNIĆ Mali princ na slikarskim platnima dubrovačkih mališana

ART STUDIO KANTUNIĆ Mali princ na slikarskim platnima dubrovačkih mališana

Izložba završnih radova polaznika Art studija Kantunić otvorena je u petak navečer u Galeriji Otok u Art radionici Lazareti.
Tema izložbe je Mali princ, a djeca su prema ilustracijama iz knjige slikali svoje slike akrilnim bojama na platnima različitih dimenzija. Ove slike su zaokružile cjelinu ovogodišnjeg programa, a većina polaznika se prvi put susrela sa slikanjem na platnu.
Na izložbi sudjeluje preko 30 polaznika Art studija Kantunić predškolske i osnovnoškolske dobi, koji su u protekloj godini aktivno pohađali redovne satove crtanja i slikanja u studiju. Na radionicama koje se odvijaju redovno, polaznici uče o raznim crtačkim i slikarskim tehnikama, ali i o umjetnosti općenito, kroz programe prilagođene njihovim uzrastima. Voditeljice studija su likovne umjetnice Nikolina Japunčić i Giovanna Kličan.
Hvala svima na dolasku a našim malim umjetnicima na trudu i ljubavi prema slikarstvu! Mi smo uživale usmjeravajući naše polaznike u stvaranju njihovih prvih djela na platnima!

Izložba ostaje otvorena do utorka, 12.06., a može se pogledati radnim danima u vremenu od 11:00 – 13:00 i od 15:00 – 20:00 sati.

Pročitajte još

NOVA PREMIJERA KOLARINA ‘Matrimonijo’ kao hommage Žuži Egrenyi i Jozu Lovriću Jadrijevu

Dulist

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist