Aktualno

ANDRIJA MARGETA I MARIJO PETKOVIĆ Prometna policija u Dubrovniku i Policijska postaja Ploče imaju nove načelnike

Postaja prometne policije Dubrovnik i Policijska postaja Ploče imaju nove načelnike.

Nakon provedenog postupka internog oglasa, načelnikom Postaje prometne policije Dubrovnik, imenovan je Andrija Margeta (1977.), policijski službenik s dugogodišnjim policijskim iskustvom, završenom policijskom školom i diplomskim studijem ekonomije.

U sustavu Ministarstva unutarnjih poslova je od 1997., a službu je započeo kao policajac, potom i vođa sektora u Policijskoj postaji Ston, nakon čega je kao kriminalističko-prometni tehničar i šef smjene radio u Postaji prometne policije Dubrovnik. Iskustvo rada ima i kao pomoćnik načelnika PGP Gruda, a posljednjih nekoliko godina službu je obavljao u Službi policije kao policijski službenik za prometnu preventivu, navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Također, nakon provedenog postupka internog oglasa, načelnikom Policijske postaje Ploče, imenovan je Marijo Petković (1967.), dugogodišnji policijski službenik koji je najveći dio radnog vijeka proveo u Policijskoj postaji Metković, a posljednjih 10 godina radio je u Službi kriminalističke policije u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

Marijo Petković ima završen preddiplomski stručni studij kriminalistike, a u Ministarstvu unutarnjih poslova je od 1991. godine. Policijsku službu započeo je kao policijski službenik pozorničke djelatnosti, a od 1993. kontinuirano je u liniji kriminalističke policije. Odlikovan je Spomenicom Domovinskog rata i ima završene brojne tečajeve za organiziranog kriminaliteta, suzbijanja zlouporaba droga i krvnih delikata.

Pročitajte još

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Od četvrtka do subote nema opasnosti od toplinskog vala

Dulist

NAKON VEČERE U PROTA Crnogorski premijer Dritan Abazović sa suradnicima prošetao Stradunom

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija