Aktualno

ŽUTI PRSLUCI HRVATSKA Prosvjed u Dubrovniku: ‘Vrijeme je da netko kaže: Dosta!’

crkva svetog vlaha

Nova subota i novo okupljanje i akcija Žutih prsluka Hrvatske. Okupljanje Žutih prsluka u Dubrovniku održat će se ispred crkve sv. Vlaha u 12 sati. Osim u Dubrovniku, prosvjed će se održati u Zagrebu, Osijeku, Puli, Solinu, Kutini i Splitu, također u 12 sati.

-Nakon medija, DORH-a, Plenkovića i Vujčića, na red dolazi čovjek koji je ovršnoj mafiji omogućio baciti stotine tisuća naših sugrađana u ropstvo. Hrvatska je jedina država na svijetu u kojoj broj ovrha iz godine u godinu eksponencijalno raste te sada višestruko premašuje broj stanovnika. U kojoj dug od jedne kune nečijim klikom može postati dugom od tisuću kuna. Legalno – naglašavaju iz Žutih prsluka Hrvatska dodaju kako ‘postoje dugovi koje su si ljudi stvorili neodgovornim ponašanjem’.

-Ali niti to ne opravdava legaliziranu pljačku odvjetničkih ureda, javnih bilježnika i FINA-e. A kudikamo je više onih koji su u dugove upali zbog nemogućnosti da drže korak sa zahtjevima države zbog bolesti, nedostatka posla… Vrijeme je da im netko kaže: DOSTA! – zaključuju.

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist