Grad

ZLATNE KOŠARKAŠICE RAGUSE KOD GRADONAČELNIKA Franković: Vaš rezultat je na ponos cijelom Gradu

prijem ragusa frankovic 1

Gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić u utorak su u Velikoj vijećnici primili košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa povodom osvajanja prvenstva Hrvatske i postignutog povijesnog uspjeha za dubrovački sport.

Prvotno, u svom obraćanju gradonačelnik Franković uputio je iskrene čestitke košarkašicama i cijeloj upravi kluba Ragusa na osvojenom naslovu. Gradonačelnik je naglasio kako je pobjeda košarkašica Raguse nad košarkašicama zagrebačkog Medveščaka proteklog vikenda u Gospinom polju, zasigurno zaslužena.

– Uistinu ostavile ste srce na terenu i pokazale vašu kvalitetu i htijenje, zahvaljujući kojim ste i došli do prvog mjesta na ovom prvenstvu. Još jednom u svoje osobno ime i u ime Grada Dubrovnika čestitam vam i upravo vaš rezultat i predani rad ide na ponos cijelom Gradu – kazao je gradonačelnik Franković.

Na samom kraju prijema, gradonačelnik Franković poželio je puno uspjeha i dobrih rezultata u budućnosti košarkašicama Raguse, nadodavši kako će Grad Dubrovnik zasigurno nastaviti podupirati košarkašice i košarkaše, kao i sve ostale mlade i nadarene sportaše.

Pročitajte još

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović