Grad

ZBOG RADOVA NA PŠ MONTOVJERNA Učenicima organiziran prijevoz libertasovim autobusima

Linija 2B Smjer Škola Gospino polje

Paralelno s početkom radova na izgradnji osnovne škole Montovjerna, a sukladno ranijim najavama, Grad Dubrovnik, javni prijevoznik Libertas i OŠ Lapad organizirali su prijevoz učenika do te matične škole.

Naime, tijekom izvođenja 50 milijuna kuna vrijednih radova rekonstrukcije – dogradnje i nadogradnje škole Montovjerna, nastava će se odvijati u osnovnoj školi Lapad. Za to vrijeme, a počevši od ponedjeljka, 14. siječnja na relaciji između početne stanice u Gospinom polju do OŠ Lapad i obratno prometovat će novouvedena linija 2B.

Prvenstveni cilj uvođenja ove linije jest olakšavanje dolaska djece na nastavu u OŠ Lapad, stoga će se učenicima „Montovjerne“, koji će liniju 2B koristiti za školski prijevoz, osigurati besplatan pokaz, ali će linija biti dostupna i ostalim građanima po redovnim uvjetima.

Početna stanica u polasku linije je u Gospinom polju od kuda prometuje prema gorici sv. Vlaha, preko Ulice Iva Vojnovića, spušta se niz Ulicu Od svetog Mihajla i penje uz Batalu, dok je stanica ispod OŠ Lapad posljednja iskrcajna stanica. Ujedno, ona je i prva stanica pri povratku prema Gospinom polju.

Linija 2B vozi do kraja školske godine samo radnim danom u vremenu odvijanja školske nastave, a prometovat će prema sljedećem rasporedu. Grafički prikaz kretanja linije u oba smjera s ucrtanim stanicama nalazi se u privitku.

vozni red linije 2 b

 

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist