Aktualno

Zbog radova na gruškoj placi dolazit će do prekida prometa!

placa montaza 2024
DCIM100MEDIADJI_0045.JPG

Zbog izvođenja zahtjevnih radova montaže nosive čelične konstrukcije u sklopu rekonstrukcije place Gruž investitora Sanitat danas će dolaziti do povremenog zatvaranja prometa Obalom Stjepana Radića.

-Naime, zbog potrebe dopreme, prijenosa i montaže drugog kontingenta elementa nosive čelične konstrukcije tržnice Gruž promet Obalom Stjepana Radića danas će se zatvarati na trideset minuta svaka dva sata od 9 do okvirno 19 sati – navode iz Grada Dubrovnika.

Promet svim vozilima, osim interventnim, bit će onemogućen u polusatnim intervalima (koliko otprilike traje iskrcaj elemenata čelične konstrukcije s kamiona i njihov prebačaj na tržnicu). Prolazak u ostalom vremenu dozvolit će se, a sukladno situaciji na terenu.

Građani se mole za razumijevanje i strpljenje zbog očekivanih većih gužvi u prometu te se upućuju na alternativne pravce kretanja.

Kako bi se osiguralo što urednije odvijanje prometa s manje zastoja, djelatnici prometnog redarstva rasporedit će se na križanju na Solskoj bazi te će se kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristiti ulica Andrije Hebranga (dvosmjerno) i ulice Dr. Ante Starčevića – Splitski put – Vladimira Nazora.

Prometni redari upravljat će prometom i na križanju Ilijna glavica gdje se očekuje veće prometno opterećenje.

Tijekom čitavog trajanja radova javni gradski prijevoz odvijat će se alternativnim pravcima. Raspored možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist