Politika

Vlahušić: Milković je jedini HDZ-ov direktor; Franković: Nije mi važna članska iskaznica

gradsko vijece andro vlahusic 2

Pero Milković je jedni čovjek koji je u HDZ-u prihvatio biti direktor komunalnog poduzeća – rekao je vijećnik Andro Vlahušić tijekom rasprave o Domoupravi. Rekao je kako se zalaže za 50 posto povišice jer je gromobran Mata Frankovića.

-Meni nije bitno tko je iz koje stranke već mi je bitno tko kako radi. Prije njega je bio direktor isto iz redova HDZ-a i nije zaslužio moje povjerenje nastaviti dalje. Nije mi važna članska iskaznica. Važno mi je da se društva dobro i kvalitetno vode, da postoji znanje i predanost poslu – rekao je gradonačelnik. Podsjetio je Vlahušića kako su iza njegovi direktora ostale rupe i repovi.

-Kratkoročnim zajmovima je direktor Deranja opteretio društvo dižući minuse po računu kako bi izbjegao Gradsko vijeće. DURA je i danas predmet sudskih sporova. Direktor Sanitata Kunica raspisao je javnu nabavu za izgradnju place u Gružu bez da je imao građevinsku – nabrajao je gradonačelnik.

-Možemo se ovdje šaliti je li ovdje Pero i čiji je tko. Kao da je bitno čiji je tko – dodao je te još jednom naglasio kako mu nije važna članska iskaznica.

-Đuro Lonza je predsjednik HDZ-a Župa dubrovačka, ali ga to ne čini dobrim direktorom, nego njegova djela i njegov rad. Klaudia Barčot je došla na prijedlog Pera Vićana. Čini li je to dobrom ili lošom direktoricom? Ne čini je to dobrom direktoricom nego njen rad – govorio je dalje.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HDZ-u Plenković ispunio građansku dužnost

Dulist

Što je u imovinskoj kartici prijavila saborska zastupnica Viktorija Knežević?

Dulist