Politika

VIDO BOGDANOVIĆ OGORČEN ‘Napuštate nešto što ne postoji! HSS ste ugasili svojim političkim ponašanjem’

vido bogdanovic823

Zanimljivo… Koje to vrijednosti dijelite s dosadašnjim koalicijskim partnerima pa ne možete prihvatiti odluku Glavnog odbora stranke? Je li to unutarstranačka i međustranačka korupcija?

Je li to stranačko i međustranačko ‘uhljebarstvo’? Je li to partijsko kadroviranje? Je li to gotovo potpuno gašenje Haesesa na nacionalnoj razini? – na svom je Facebook profilu zapisao jučer komentar Vido Bogdanović, nekadašnji gradonačelnik Dubrovnika, ogorčen objavom HSS-a u kojoj navode ‘masovni’ izlazak članova iz stranke.

Prenosimo njegov komentar u cijelosti:
Ajde prestanite govoriti o osobnom ‘demokršćanskom’ karakteru, mali smo grad, svi se znamo. S političkom varalicom Željkom Ragužem ste gotovo uništili HSS u Dubrovniku i sad, gle čuda, napuštate ga. Ma što vi to napuštate? Napuštate nešto što ne postoji! HSS ste ugasili svojim političkim ponašanjem, a sad prigovarate Glavnom odboru stranke. Jeste li vi normalni?

Podvijete repove i nestanite ispod svetog znamenja stranke pa se pogledajte u zrcalo i pitajte se, što smo to učinili od Haesesa u Dubrovniku. Stranke koja je 1997. u vrijeme dok je FT još vrlo aktivno igro tenis, a njegovi lokalni pijuni razarali Grad i županiju, stranke koja je u to mračno doba u Dubrovniku osvojila vlast korumpiranoj i lopovskoj organizaciji usprkos. I sad ste užasnuti što novoizabrani predsjednik i Glavni odbor imaju snage i odlučnosti odmaknuti se od zla, od zla s kojim vi dijelite iste vrijednosti. Vi možda dijelite, ali Radićev HSS ne dijeli, ja ne dijelim ……

I nemojte mi pričat o obitelji. Usuđujete li se reći da sam ja protiv obitelji? Pričate o domu? Hoćete reć da sam protiv doma? Vi ste za Domovinu! Usuđujete li se reć ko Vaš donedavni vođa crni Marko da sam ja protiv Domovine? Vi ste gospođo i gospodo obične političke ništarije koje sa seljačkom politikom Stjepana Radića nemate ništa, a stranka vam je poslužila tek kao leteći tapit da se vinete do nezasluženih pozicija na kojima vas uglavnom plaća narod, da narod, i radnici i seljaci!”

Pročitajte još

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HDZ-u Plenković ispunio građansku dužnost

Dulist