Aktualno

Vicko Dragojević novi voditelj ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Vicko Dragojevic

Reporter i član HRT-ovog dopisništva iz Dubrovnika Vicko Dragojević novi je voditelj ‘Dobro jutro, Hrvatska’

Pridružuje se sadašnjoj postavi u kojoj su Davor Meštrović, Mirko Fodor, Maja Ciglenečki, Zlata Mück, Doris Pinčić i Ognjen Golubić. Dragojević će danas pratiti emisiju iz režije, a već sutra sjesti sa Zlatom Mück i ‘odvoziti’ svoje prvo izdanje ‘Dobrog jutra’.

Inače, Dragojević će ostati član dubrovačkog dopisništva i radit će po sistemu jedne šihte mjesečno, dakle tjedan dana u Zagrebu, a preostala tri tjedna u Dubrovniku. Osim sa Zlatom Mück, dobit će priliku raditi s drugim voditeljima, kako već bude raspored za koji tjedan, prenosi Jutarnji list.

– Iznenadio me poziv, no takva prilika se ne propušta, posebno jer je to emisija u kojoj je ugodno surađivati, jer većinom dominiraju lijepe teme, što je svima lijepo raditi. Možda je malo neobično jer ću zapravo i dalje ostati dio dubrovačkog tima, a imati jednom mjesečno raspored u Zagrebu pa će moje kolege iz dopisništva tada morati uskočiti, no oduševila me njihova reakcija kad su čuli što mi je ponuđeno, kao i reakcija drugih kolega, baš su me podržali – odgovara Dragojević koji je od 2015. na HRT-u, a prije toga je sedam godina radio na Novoj TV. Javnosti je poznat i kao glazbenik, skladatelj, tekstopisac te jedan od osnivača klape Kaše.

Pročitajte još

(FOTO) Premijera Vojnovićevog ‘Ekvinocija’ na Dubrovačkim ljetnim igrama

Dulist

Od utorka jeftinije gorivo

Dulist

TAKSISTI HUMANITARCI Novo udruženje Taxi i Uber vozača Grada Dubrovnika

Dulist