Grad

VAŽNA OBAVIJEST / STAR WARS Kuda se sve (ne) možete kretati?

mape kretanja grad snimanje Star Wars

Nastavlja se snimanje i izvođenje scenskih efekata na javnim površinama unutar povijesne jezgre. Kretanje Stradunom bit će onemogućeno u dane petak 11. ožujka, subotu i nedjelju, 12. i 13. ožujka u razdoblju od 16.00 do 6 sati, pišu iz Gradske uprave.

U petak, 11. ožujka dolazit će i do povremenog zatvaranja prometa u Ulici Sv. Dominika (od ulaza u povijesnu jezgru na Pločama) u intervalima od 15 minuta u razdoblju od 16 do ponoća. Neometan prolaz bit će omogućen osobama s invaliditetom i kod hitnih intervencija. Pješaci će se usmjeravati na ulaz Buža.

Također, u petak, 11. ožujka od 16 do 20 sati u intervalima od po 10 minuta dolazit će do privremenog zaustavljanja prometa u Ulici Frana Supila (kod plaže Banje).

Pri uspostavljanju posebne regulacije prometa osigurat će se neometano kretanje pješaka i vozila unutar povijesne jezgre alternativnim rutama. Na sve ulaze u Grad (Pile, Ploče, Buža) postavljene su mape s označenim preporučenim rutama za kretanje (mapa u prilogu).

Molimo građane za razumijevanje i pridržavanje privremene regulacije prometa te uputa osoblja na terenu – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist