Zanimljivosti

Uskrs vraća vjeru u bolje sutra!

jaja2424

Žitelji Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika čestitke povodom uskršnjih blagdana uputili su župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Andro Vlahušić.

Njihove čestitke donosimo u cijelosti:

– Poštovani žitelji Dubrovačko-neretvanske županije,
najveći kršćanski blagdan je pred nama. Uskrs je simbol vjere, blagdan iskupljenja, dan svjetla. Uskrs je ujedno i blagdan koji više nego ijedan drugi vjernicima vraća vjeru u bolje sutra. Uskrs nam pokazuje da nakon vremena kajanja i odricanja, vremena pokore, dolazi vrijeme za sreću i slavlje.

Stoga od srca želim da vam s korizmom završi i vrijeme odricanja te da ove blagdanske dane provedete u radosti i veselju, s Vašim obiteljima i sa svojim najbližima. Neka Vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život, i neka to bude život dostojan čovjeka. Sretan i blagoslovljen Uskrs! – čestitka je župana Nikole Dobroslavića.
 
Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani, pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, simbol vječne pobjede dobra nad zlom. Uskrs je blagdan koji donosi optimizam i veselje, a slaveći Uskrs slavimo nadu i vjeru u božansku snagu iskupljenja.

Proslavite uskršnje blagdane u društvu svojih najdražih, a neka vaše domove ispuni radost, ljubav i razumijevanje. Svima koji slaveći iščekujete Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Dubrovnika, svih svojih suradnika i svoje osobno, želim sretan i  blagoslovljen  Uskrs – čestitao je gradonačelnik Andro Vlahušić.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist