Aktualno

United Airlines najavio više letova prema Dubrovniku u sezoni 2022.

united airlines amerikanci 5

Nakon iznimno uspješne ljetne sezone u kojoj je United Airlines pokrenuo liniju između New Yorka i Dubrovnika (u razdoblju od srpnja do početka listopada), ovaj poznati američki avioprijevoznik već sada najavljuje više letova prema Zračnoj luci Dubrovnik u sljedećoj ljetnoj sezoni.
Naime, kako donosi portal Croatian Aviation, u sljedećoj ljetnoj sezoni United Airlines planira obaviti prvi let između Dubrovnika i New Yorka već krajem svibnja (27. svibnja 2022.). Ove je ljetne sezone zadnji let obavljen na samom početku listopada, a za iduću godinu United planira redovne operacije sve do samog kraja listopada (26. listopada 2022.). Time će ova linija sljedećeg ljeta biti u prometu puna dva mjeseca dulje u odnosu na ovu sezonu.
Za razliku od Uniteda, piše dalje Croatian Aviation, Delta Air Lines, koja je također ovog ljeta prometovala redovno između New Yorka i Dubrovnika, još nije pustila u prodaju karte na ovoj liniji za sljedeću ljetnu sezonu, no još uvijek ima vremena za to. U slučaju da se to i ne dogodi, postoji mogućnost da će United reagirati i povećati kapacitet prema Dubrovniku, ili uvođenjem većeg tipa zrakoplova ili povećanjem tjednih rotacija.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist