DuList IN

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ U petak Noć Ploča uz Jolu

jole koncert vojnovic 19

I ovog se tjedna nastavlja zabavni program Ulicama našeg grada, u sklopu kojega će večeras, u četvrtak, 22. kolovoza, s početkom u 21 sat, crkva sv. Nikole na otoku Lopudu biti domaćin koncerta klasične glazbe u izvedbi klavirskog trija Dubrovnik. Trio u sastavu Loris Grubišić (violina), Vanda Đanić (violončelo) i Alberto Frka (klavir) obećava večer vrhunske glazbe u prekrasnom ambijentu otoka Lopuda.

Petak, 23. kolovoza, rezerviran je za tradicionalnu Noć Ploča, kada će s početkom u 22:30 sati na plaži Banje koncert održati popularni pjevač Jole.

Istog dana, u Uvali Lapad s početkom u 22 sata, nastupit će klapa Karaka u sklopu programa “Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu”.
U subotu, 24. kolovoza, s početkom u 20:30 sati, otok Lopud ugostit će predstavu “Mare Fjočica” u izvedbi Kazališne družine Kolarin. Program “Ulicama našeg Grada” nastavit će se u Uvali Lapad u 22 sata uz nastup klape Pučki pjevači.
Za kraj tjedna, 25. kolovoza, u 22 sata, Uvala Lapad bit će domaćin nastupa Kvarteta Taliri, čime će završiti još jedan tjedan zabavnog programa u Dubrovniku i okolici.

Pročitajte još

‘PROLJETNA ROMANSA’ Buco Pende objavio novu pjesmu

Dulist

Gorgon City stiže u Revelin!

Dulist

Novi filmski naslovi u dubrovačkim ljetnim kinima

Dulist