Aktualno

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Najava tjednog programa

ULICAMA NASEG GRADA

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika, u sklopu programa “Ulicama našeg Grada” i “Serenada Gradu”, te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, najavljuju bogat zabavno-glazbeni  program.

Dana 22. srpnja 2024. u 22 sata ispred Kneževog dvora, klapa Ragusa će nastupiti u sklopu programa “Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu.

Već sljedećeg dana, 23. srpnja u 22 sata, Uvala Lapad bit će domaćin klape Ragusavecchia.

U srijedu, 24. srpnja u 21 sat, u crkvi sv. Nikole na otoku Lopudu održat će se koncert klasične glazbe u sklopu Lopudskog ljeta, na kojem će nastupiti Dora Kamber na violini i Pero Škobelj na gitari.

Večer kasnije, 25. srpnja u 22 sata, otok Lopud će biti domaćin nastupa Jakše Jordesa iz grupe Daleka obala.

Ljetni program se nastavlja 26. srpnja u 20 sati na otoku Koločep, u Villa Rose, gdje će Đani Stipaničev i klapa Ragusavecchia održati koncert.

27. srpnja bit će posebno bogat događanjima: Uvala Lapad ugostit će klapu Poklisari u sklopu “Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu” od 22 sata, dok će istoga dana otok Lopud biti domaćin Lopudske noći. U 21.30 DJ Petar Ipšić će zagrijati večer, a potom će nastupiti grupa Denis&Denis. Istovremeno, u Velikom Zatonu, na Ponta Gaju, Lidija Bačić će održati koncert u sklopu Zatonskog ljeta s početkom u 22:30 sati.

28. srpnja donosi dvije vrhunske večeri klasične glazbe i filmske projekcije. U Malom Zatonu, Ljetno kino na ljetnoj pozornici započinje u 21 sat filmom Kraljica plesa, dok će crkva sv. Nikole na otoku Lopudu u isto vrijeme biti domaćin koncertu klasične glazbe Antonije Pacek na klaviru.

Pročitajte još

UKLJUČEN HELIKOPTER HRZ-A Češki državljani nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist

PLENKOVIĆ O FRANKOVIĆU I USTAŠKOM POZDRAVU ‘To nije bilo primjereno, nema nikakve dileme’

Dulist

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist