DuList IN

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

4 Tenora plakat manji

I ovog vas tjedna, u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada’ očekuje bogat zabavni program.
Ovog ponedjeljka, 15. srpnja u Malom Zatonu, održat će se projekcija filma ‘Valdova priča’ u ljetnom kinu s početkom u 21 sat. Istoga dana, u Uvali Lapad, klapa Maestral će izvesti svoje najbolje skladbe u sklopu programa ‘Serenada Gradu’ s početkom u 22 sata.
U utorak, 16. srpnja, program se nastavlja u Uvali Lapad nastupom klape Ragusavecchia. Također u utorak će u Suđurađ na otoku Šipanu obilježiti Šipansko ljeto i blagdan Gospe od Karmena koncertom Grupe Vigor koji počinje u 22 sata, a u srijedu 17. srpnja u Uvali Lapad nastupit će klapa Kolafjaka.
Vikend donosi još bogatiji program:
U subotu 20. srpnja u Velikom Zatonu održat će se koncert klape Malfi u sklopu Zatonskog ljeta. Na Osojniku će se proslaviti Festa sv. Ilije s Ivanom Kovač i klapom Iskon od 22.00, dok će na otoku Koločepu, u Gornjem Čelu, Kalamota Beach House biti domaćin događaja #Svinaotok s Ante Gelo bendom i vokalistima emisije ‘A strane’ od 19 sati. Na Lopudu, Lopudsko ljeto donosi nastupe dubrovačkih mladih bendova Ledena Kava i Agroni u 21.30 sati.
U nedjelju 21. srpnja, ljubitelji glazbe moći će uživati u koncertu 4 Tenora na teniskim terenima u Uvali Lapad s početkom u 21.30 sati, dok će Mali Zaton ponovno ugostiti Ljetno kino na ljetnoj pozornici s projekcijom ‘Ja kapetan’. Istoga dana, Suđurađ na otoku Šipanu obilježit će Šipansko ljeto nastupom klape sv. Juraj HRM s početkom u 22 sata.
-Pozivamo sve građane i posjetitelje da nam se pridruže i uživaju u bogatom programu! – pozivaju iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Pročitajte još

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist

VIKINGS: VALHALLA Objavljena treća sezona serije snimane u Dubrovniku

Dulist

Na Mljetu održan Jazz Festival!

Dulist