Crna kronika

U MJESTU BOROVCI U obiteljskoj kući ubio brata zadavši mu dvije ubodne rane

shutt zatvor pritvor 1

U obiteljskoj kući u mjestu Borovci u Kuli Norinskoj u srijedu navečer ubijen je 51-godišnji muškarac.

Kako navode iz Policijske uprave, dubrovačko-neretvanske, policijski službenici Službe kriminalističke policije i Policijske postaje Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je muškarac u dobi od 46 godina počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ iz čl. 110 KZ-a, na štetu 51-godišnjaka s kojom je usko obiteljski povezan.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena.

Policija je u konkretnom slučaju postupala po zaprimljenoj dojavi te je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist