DuList IN

U Lazaretima opet Ivan Vragolovich Blues Gang

ivan vragolovich koncert

U subotu, 31. kolovoza u Lazaretima opet nastupa Ivan Vragolovich Blues Gang.

Bend u sastavu Ivan Vragolović – vokal i gitara, Jura Geci – gitara, Mario Žuvela – kontrabas i Toni Pešikan – perkusije, osim koncerta predstavit će i drugi 'službeni' video Ivana Vragolovicha za pjesmu "Don't leave your children alone" s albuma nagrađenog Porinom i AM A MAN, a koji je režirao i snimao sam, tako da uz glazbu potpisuje potpuni uradak.
 
Za one koji su bili na koncertu 25. svibnja ne treba puno riječi najave – znaju o čemu se radi i što mogu očekivati. Za one koji još uvijek nisu bili te sreće evo malo informacija:
 
Ivan Vragolovich (Folk-Rock-Blues) dobitnik je nagrade Porin u kategoriji najbolji blues album i produkcija 2012. za svoj prvi album u diskografiji “I AM A MAN” snimljen u legendarnom Sun studiju u Memphisu, USA. Ujedno je i pobjednik 1. hrvatskog blues challenga u kategoriji solo/duo 2009/2010.
 
DISKOGRAFIJA: 1. Ivan Vragolovich live, (2006) cd/dvd, Kino «Jadran», Slav. Brod, (samizdat). 2. I AM A MAN (Memphis Recordings) (2010) cd, SUN STUDIO Memphis (Croatia Rec./Spona).

Od 2006. do danas I. Vragolovich nastupa po brojnim hrvatskim i stranim klubovima, imao je čast i priliku nastupiti kao predgrupa ili predizvođać svjetski poznatim umjetnicima Nick Cave and the Bad Seeds, Johnny Winter, Charlie Musselwhite, Stefanovski & Tadić…
Hrvatski glazbeni kritičar i novinar Aleksandar Dragaš kaže za Ivana Vragolovicha:
 
– Da pjeva na hrvatskom, Ivan Vragolović iz Slavonskog Broda, odmah bi se nametnuo kao naš najkompletniji kantautor, 'iskovan' po uzoru na Dylana, Townesa Van Zandta, Neila Younga. Ispovjedne folk-rock pjesme i nastup odaju gorljivog posvećenika glazbi koju voli i uvjerljivo izvodi, bilo na Art & Music festivalu na kojem, nažalost, nije pobijedio 2008. ili na Vip Inmusicu.

Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti u pretpordaji u uredu ARL po cijeni od 30 kuna i na ulazu od 21h sat po cijeni od 50 kuna, a za članove  cijena je 40 kuna.

Pročitajte još

Tanja Matić Jovanović provodi godišnji odmor u rodnom Dubrovniku

Dulist

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist