SportUrednički izbor

TUŽNA VIJEST Napustio nas je potpredsjednik ‘Squarea’ Željko Jelić

zeljko jelic

Na božićno jutro zatekla nas je tužna vijest, napustio nas je naš bivši predsjednik kluba, a dosadašnji potpredsjednik Željko Jelić – javljaju iz malonogometnog kluba Square.
-Obitelji izražavamo iskrenu sućut , a naša tuga je prevelika – naveli su dalje iz Squarea.

Upravo je Jelić sa svojom ekipom stabilizirao klub rezultatski i financijski te uspješno brodio Prvom ligom, što je prepoznala dubrovačka publika koja je rado pohodila utakmice. Predsjedničku palicu prepustio je 2018. godine Željku Ragužu.
-U prethodnih pet godina od Squarea smo napravili prvoligaša, stabilan klub, natjecali smo se u završnicama prvenstva, dvaput smo bili u finalu Kupa. Bilo je to lijepih pet godina, rada i druženja sa sjajnim ljudima. Hvala svima koji su tome doprinijeli, igračima i članovima uprave, a posebno navijačima. Gdje god smo nastupali, uvijek smo igrali lijepo i časno. Nikad nismo bili u financijskim problemima, nego smo imali onoliko koliko smo se ‘pružali’. Ocjena mog rada bi bio dobar – izjavio je tom prigodom Jelić.
Potom mu se na svemu zahvalio i Raguž, koji je rekao kako je ostavio rijetko dobro organiziran klub u gradu i državi.
-Malo je preskroman u ocjeni svog doprinosa. Nema dugovanja prema ikome, a vidite što se dogodilo najvećim klubovima, koji su propadali zbog financijskih dubioza – rekao je Raguž tada o Jeliću.

Redakcija DuLista izražava sućut obitelji.

Foto: Facebook/MNK Square

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist