Hrvatska

TURISTIČKE NAGRADE Dubrovnik, Konavle, Katija Zvone-Krmek, Mateo Gverović…

htz logo

U sklopu ‘Dana hrvatskog turizma’, koji se ovih dana održava u Bolu na Braču, dodijeljene su nagrade i priznanja u kategorijama destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru te za ljude u turizmu.

Grad Dubrovnik dobitnik je nagrade za najuspješniju ‘city break’ destinaciju, ispred Zagreba i Splita, dok je Općina Konavle najuspješnija destinacija ruralnog turizma.

U kategoriji ‘Čovjek – ključ uspjeha’, nagradu za djelatnika godine dobili su Katija Zvone-Krmek (ALH) kao najbolja djelatnica prodaje i marketinga u turizmu te Mateo Gverović (Valamar Riviera) kao najbolji kuhar.

Dodijeljene su nagrade i u kategoriji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’. Nagradu za najbolji kongresni hotel dobio je Valamar Lacroma, za najbolji odmorišni hotel s 5 zvijezdica Hotel Dubrovnik Palace, a za najbolji odmorišni hotel s 4 zvijezdice Hotel Neptun (treće mjesto pripalo je Valamar Argosy hotelu).

Nagradu za najbolji wellness hotel osvojio je Valamar Dubrovnik President, za mali i prijateljski hotel The Pucić Palace, za jedinstveni luksuzni hotel te za luksuzni hotel Villa Dubrovnik.

U kategoriji srednje marine treće mjesto pripalo je ACI marini Komolac.

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist