Aktualno

TONI ČEOVIĆ PRODAJE OCTAVIU Za razliku od Maje Šuput nije botoksirana, ali iznutra je ljepotica poput Suzane Mančić

skoda octavia ceovic

Toni Čeović prodaje svoju, kako kaže, ljubljenu Škodu Octaviu, a oglas kakav još nigdje niste pročitali prenosimo u cijelosti.

– Da, vjerovali ili ne došao je taj dan – životnoj ljubavi mene i mog Škodilaka, punoj uspona i padova, po malo dolazi kraj i poput Leonarda di Capria došlo je vrijeme da moju ljubljenu Octaviu zamijenim mlađom. Ah, mi muški šovinisti.
Zašto mislim da bi moja Octavia, koju sam toliko puta spominjao, bila pravi izbor za vas?
Prije svega moja ljubljena Škoda je prepuna unutarnje ljepote. Iako vanjski izgled pokazuje znakove godina (jer se za razliku od Maje Šušut ne botoksira) iznutra je prava ljepotica koja je poput Suzane Mančić svako malo bila na orošavanju, pa u sebi ima više novih dijelova nego Octavia iz 2019. godine. I ne, ne pretjerujem. Nažalost, tj. za mene nažalost, a za budućeg vlasnika ili vlasnicu na sreću.
Među tim novim dijelovima, koje sam morao silom prilika mijenjati, je i „novi“ 1.9 TDI motor ugrađen prije pet godina, a za kojeg garantiram životom i koji ne troši ni kapi ulja. Za razliku od prošlog koji je trošio ulja koliko i goriva…
Uz motor, i zatamnjena stakla koja su stvarno spas ljeti, a da ne govorim ako idete „u štetu“, najbolji dio je, kao i kod svake Octavie – gepek! Ako imate više od dvoje djece ovaj gepek je spas. Ili ako se bavite švercom migranta jer u gepek bez problem stanu četiri odrasla Sirijca. Ili jedna obitelj s petero djece. Ako ćete ih trpati i na stražnji sic onda stane cijelo selo. I opet će vam dobro doći zatamnjena stakla.
Za razliku od mog prethodnog automobila Golfa II, zvanog Kultmobil, čiji su sic (prednji, ne zadnji da ne bi bilo krivo shvaćeno) grijale guze Ive Jerković, Žanamari, Ive Šulentić i pola naslovnica Kulta, u Škodilaku su se, među ostalim, vozali Damir Kedžo i Luka Nižetić. Eh, kako se vremena mijenjaju.
Šalu na stranu, Škodilak je 2007. godište, 1.9 TDI, prešao 368.000 km (oko 70.000 km od generalne), registiran je do kraja veljače 2025. godine.
Cijena? Prava sitnica. Ali za to ćete već morati nazvati 092 131 0415.
I da odma bude jasno nema cijenkanja u stilu Del Boy Trottera.
P.S. Nemojte da sam se bezveze danas mučio s pranje auta. Đeca su obećala da će ga ona oprat ali je na kraju opet sve palo na mene – objavio je Čeović.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist