DuList IN

THE VOICE KIDS Kreću prijave za glazbeni serijal u potrazi za najljepšim dječjim glasom Hrvatske!

the voice kids

Nakon četiri sezone omiljenog glazbenog serijala ‘The Voice Hrvatska’ došao je red i na mlađe zaljubljenike u glazbu i pjevanje u showu ‘The Voice Kids Hrvatska’. Pozivaju se sva djeca starija od 8, a mlađa od 15 godina da s roditeljima ispune prijavu i tako dobiju priliku postati članom ‘The Voicea’. Cijeli tim stručnjaka i profesionalaca pratit će kandidate u svakoj etapi natjecanja, a njihovi mentori, četiri uspješne osobe iz svijeta glazbe, svojim će iskustvom i savjetima njihove glasove i pjevanje učiniti što boljim – pomoći im da postanu najljepši dječji glasovi Hrvatske!

Iz showa javljaju kako svakom kandidatu obećavaju sigurno okružje, bez neugodnih iznenađenja, a svako dijete koje stane na veliku pozornicu ‘Voicea’ je za njih pobjednik. ‘The Voice Kids’ po svojem pristupu svakom kandidatu razlikuje se od svih ostalih dječjih pjevačkih natjecanja. To je natjecanje, ali prije svega iskustvo koje se pamti cijelog života, prilika za zabavu i druženje.

Nakon dva kruga predizbora koja će se održati u nekoliko gradova stručni ocjenjivački sud izabrat će stotinjak najboljih koji će pristupiti audiciji. Od stotinjak odabranih svaki mentor u svoj tim bira 12 natjecatelja. Natjecanje se nastavlja kroz dvije emisije troboja u kojima se troje mladih natjecatelja izvodeći jednu pjesmu treba izboriti za nastavak natjecanja. Zatim slijedi polufinale gdje mentori moraju izabrati dvoje najboljih od četvero natjecatelja iz svog tima. U velikom finalu saznat će se tko je najljepši glas Hrvatske i to odlukom glasova gledatelja koji će izabrati pobjednika prvog ‘The Voice Kidsa’. Prva pobjednica ili pobjednik natjecanja ‘The Voice Kids Hrvatska’ bit će jedna ili jedan od onih koji do 11. lipnja ispune prijavu, a one se vrše preko mrežne stranice voice.hrt.hr.

 

 

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist