DuList IN

[TEMAT MORE] St. Pietro – skriveni dragulj mediteranske kuhinje na Supetru

texo 5

Na malom otočiću Supetar, smještenom između Dubrovnika i Cavtata, nalazi se restoran St. Pietro, pravi raj za ljubitelje morske hrane i vrhunske gastronomije. Samo nekoliko minuta vožnje brodom od Cavtata, ovaj skriveni dragulj pruža nezaboravno iskustvo koje spaja ljepotu Mediterana s autentičnim okusima Jadranskog mora. Restoran St. Pietro smješten je u predivnom prirodnom okruženju koje oduzima dah. S jedne strane pogled se pruža na čisto plavetnilo Jadrana, dok s druge strane dominira impresivan pogled na dubrovačke zidine. U ovoj oazi mira, gosti mogu pronaći mjesto gdje će uživati u vrhunskoj usluzi i gastronomiji, podižući standard lokalne ugostiteljske ponude na novu razinu.


Poštovanje prema moru i njegovim darovima
St. Pietro nije samo restoran, već oaza za istinske ljubitelje morskih plodova. Filozofija kuhinje temelji se na iskonskom odnosu prema moru, što znači da se sve namirnice nabavljaju svježe i tako se pripremaju. Gosti ovdje mogu uživati u svježim, sezonskim ribama i školjkama koje dolaze ravno iz Jadrana. Pomno se brine za okus svakog sastojka, naglašavajući bogatstvo i raznolikost morskih plodova. Poseban jelovnik, spoj je tradicije i inovativnosti. Iz jelovnika možete izabrati namirnice iz restoranskog otočkog vrta u kombinaciji sa svježom ribom koja se priprema na drvu masline, česvine i loze. Ova tehnika pripreme doprinosi jedinstvenom gastronomskom doživljaju koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.


Nezaboravan ambijent i jedinstveno iskustvo
St. Pietro gostima nudi intimno iskustvo u elegantnom ambijentu, savršenom za opuštanje i uživanje u svakom zalogaju s naglaskom na personaliziranu uslugu. Svako jelo pažljivo je osmišljeno kako bi dočaralo autentičan doživljaj mediteranske kuhinje. Bilo da je riječ o delikatnom carpacciu od svježe škarpine ili o škampima pripremljenima s domaćim maslinovim uljem i svježim biljem iz vrta restorana, svaki zalogaj odražava ljubav prema moru i duboko poštovanje prema njegovim plodovima.

Posjetitelji također mogu istražiti prekrasno uređeni okoliš otoka. Uživajući u šetnjama uređenim stazicama, gosti mogu otkriti kabane i baldahine koji pružaju potpunu privatnost za promatranje jednog od najljepših zalazaka sunca na Jadranu. Otočić Supetar također skriva povijesne znamenitosti, poput crkvice svetog Petra iz 13. stoljeća, koja dodatno obogaćuje iskustvo posjetitelja.

Banner 300x250 DU 1


Posjet uz prethodnu najavu
Radno vrijeme restorana St. Pietro je od 11 do 20 sati, dok vikendom, uključujući petak, subotu i nedjelju, restoran ostaje otvoren do 22 sata, uz prigodan program DJ-a. Prijevoz na otok osiguran je na zahtjev, pružajući gostima dodatnu udobnost i fleksibilnost prilikom planiranja posjeta. Javite se s povjerenjem i rezervirajte svoje mjesto na: booking@stpietro-dubrovnik.com

Restoran St. Pietro nije samo destinacija za gurmane, to je mjesto koje spaja vrhunsku gastronomiju s neponovljivim prirodnim ljepotama. Posjetite St. Pietro i otkrijte tajne dalmatinske kuhinje dok uživate u očaravajućem pogledu na Jadran. Doplovite do ove oaze mira i prepustite se čaroliji otoka Supetar.

texo1 1

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA S EUROPSKOG PRVENSTVA] Župske mažoretke u zlatnoj sredini!

Dulist

(FOTO) Lijepa Lejla uživa u Italiji!

Dulist

Ponta Lopud Book Bridge pretvara otok u književnu oazu

Dulist