DuList PROMO

SUZUKI IMA SUPER FINANCIRANJE: Doneseš 7.800 eura i voziš Vitaru kući, bez banke!

suzuki reklama naslovna

Tražiš novije rabljeno vozilo koje je pouzdano, ne troši puno, jeftino je za održavati i još uza sve lijepo izgleda? Imamo odličnu ponudu za tebe!

Istraži rabljene Suzuki godišnjake pod tvorničkom garancijom i sa vrlo malo prijeđenih kilometara, ekonomične potrošnje i zaista jeftinog održavanja.

Iz ponude izdvajamo gotovo novu i bogato opremljenu Suzuki Vitaru 1,4 GL+ (blagi) Hybrid koju pored klasičnih načina plaćanja doslovno možeš preuzeti već danas, tako da doneseš prvu od tri jednake rate po 7.800 eura. Drugu ratu donosiš tek za godinu dana, a treću godinu iza. Jednostavno, bez banke i bez kamata.
Da, dobro ste pročitali. Ne trebate nositi vaše platne liste, ne zanima nas vaš bonitet, kreditna sposobnost… Doneseš prvu ratu i kući ideš s Vitarom!

Ova ponuda plaćanja u tri godišnje rate je primamljiva prilika i za sve taksi vozače ili vlasnike flote koji traže pouzdana vozila s malom potrošnjom, a od 1. siječnja nove godine moraju prijeći na Euro 6 normu. Također, stranke imaju mogućnost zamjene starog vozila za novo ili novije rabljeno vozilo.

Posjeti već danas ATT Suzuki u Dubrovniku (ul. Josipa Kosora 18, Hladnica) i uvjeri se zašto je već godinama Suzuki najčešći izbor fizičkih kupaca u Hrvatskoj, a posebno u Dalmaciji gdje u samo u prvih šest mjeseci ove godine, svaki peti prodani auto u prosjeku bio Suzuki.
Pouzdano & povoljno. Suzuki.

Banner 300x250 DU 1

suzuki reklama 3

Foto: Suzuki

 

Pročitajte još

NESTVARNI DOBITCI NA GRAĐEVINI – Evo kako građevinari dižu svoj profit

Dulist

Alfaplan d.o.o. zapošljava arhitekta/arhitekticu

Dulist.hr

Kako digitalna zabava utječe na naš svakodnevni život

Dulist.hr