Sport

SUTRA U GOSPINOM POLJU Square protiv šibenske Crnice

SQUARE3 3

Naši malonogometaši ove su sezone, uz velike pripreme i puno žara, ostvarili sjajne rezultate. Naime, trenutno se nalaze na samom vrhu na tablici Hrvatske malonogometne lige. Iza njih je Futsal Dinamo kojeg su nedavno pobijedili na domaćem terenu, u dvorani u Gospinom polju, preokrenuvši vodstvo gosta od 2:0 na 4:2.

Sutra, u petak 27. listopada, će ponovno zaigrati u Gospinom polju. Naime u 1/16 finala snage će omjeriti sa MNK Crnica Šibenik. Susret je zakazan za 19 sati.

-Nakon mjesec dana i uspješnog otvaranja prvenstva u prvom kolu 1. HMNL ponovno dočekujemo Crnicu. U Kup natjecanju koje ne pruža priliku za popravni i u kojem su iznenađenja uvijek moguća. Dočekujemo Šibenčane kao favoriti, ali to moramo dokazati na terenu – jasan je trener MNK Square Marin Jukić koji se potom osvrnuo na protivnika.

– Crnica se nakon lošeg ulaska u sezonu probudila, uigrala i sigurno nas čeka drugačija utakmica od prethodne, u kojoj smo rezultatski lako (4:0) pobijedili, iako na terenu to nije bilo baš tako jednostavno. Čeka nas tvrda utakmica, u kojoj ćemo morati biti strpljivi i koncentrirani od početka do kraja kako bi ostvarili prolaz u sljedeću fazu natjecanja – zaključio je Jukić.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist