Aktualno

Stručni skup Uloga ravnatelja u povjerenstvu za stažiranje pripravnika

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik

Agencija za odgoj i obrazovanje u svojim programima stručnog usavršavanja veliku pozornost daje pripravnicima i njihovim mentorima, kao i jačanju kompetencija ravnatelja i stručnih suradnika kao članova povjerenstva za stažiranje.

Sveobuhvatnu pripremu za uspješno ostvarivanje programa pripravničkog staža i polaganje stručnoga ispita pripravnici dobivaju kroz dvije vrste stručnih skupova:
Stažiranje i polaganje stručnog ispita – opći dio i
Stručno-metodička priprema za polaganje stručnog ispita.

S obzirom na to da povjerenstvo za stažiranje pripravnika osim mentora obvezno čine stručni suradnik (pedagog ili psiholog) i ravnatelj vrtića kao predsjednik povjerenstva, Agencija započinje s novim programom stručnog usavršavanja namijenjenog jačanju kompetencija ravnatelja i stručnih suradnika u navedenim ulogama.

Stručni skup Uloga ravnatelja i stručnih suradnika u povjerenstvu za stažiranje pripravnika održat će se 10. i 11. veljače 2014. u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku.

Na navedenom će skupu sudionici promišljati svoju odgojno-obrazovnu praksu koja neizostavno uključuje i rad s pripravnicima – budućim nositeljima našeg odgoja i obrazovanja te jačati svoje kompetencije kroz zajednički rad sa svojim kolegicama i kolegama.

Predavači će na navedenome stručnome skupu biti: Tihana Radojčić, prof., voditeljica Odjela za opće poslove i pomoćnica ravnatelja Agencije, mr. sc. Inga Seme Stojnović, viša savjetnica za ravnatelje u predškolskim ustanovama, Tončica Kalilić, prof., viša savjetnica za predškolski odgoj, Teodora Dubrović, prof., viša savjetnica za predškolski odgoj i Davorka Guštin, prof., viša savjetnica za predškolski odgoj.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist