DuList IN

STRONG STATION OTVOREN U MOKOŠICI Nova meka za fitness entuzijaste

DSC 2580

Mokošica je postala bogatija za jedno ozbiljno mjesto za treniranje. Na adresi Od izvora 66, u Novoj Mokošici, na površini većoj od 600 kvadrata, svoja vrata otvorio je fitness centar Strong Station. Opremljen s dvije prostrane dvorane, ugodnim lounge dijelom, prilagođenom klimatizacijom, tuš kabinama i sa 120 ormarića, ovaj centar konkurira najmodernijim fitness centrima u Hrvatskoj. Nakon godine dana predanog rada, bivši profesionalni sportaš Ivan Ljubišić i njegova dva školska prijatelja otvorili su ovu teretanu za sve one koji žele ulagati kako u svoje tjelesno, tako i u mentalno zdravlje.

DSC 2574

– Strong Station zamišljen je kao One-stop-shop. Prije svega, to je klasična teretana gdje polaznici dolaze trenirati sami. Organiziramo i grupne treninge do osam osoba te individualne treninge s certificiranim i profesionalnim trenerima. Uključujemo sve dobne skupine pa ćemo tako u našoj ponudi imati sportsku školicu za one najmlađe i pažljivo osmišljene treninge za naše umirovljenike – rekao nam je vlasnik i jedan od trojice koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta, Ivan Ljubišić.

DSC 2556

Pored dvije prostorije za vježbanje i velikog broja sprava i rekvizita za vježbanje, Strong Station u svojoj ponudi ima i salon za masažu te kabinet za fizikalnu terapiju. Tako se osim ciljanog vježbanja određenim problemima može vrlo individualno pristupiti. Za korisnike teretane tu je i lounge prostor gdje se može popiti sok, proteinski shake i kava. Strong Station u suradnji s tvrtkom Polleo Sport omogućio je svojim korisnicima Polleov asortiman, počevši od proteina pa do raznih dodataka za vježbanje koji će se moći kupiti na licu mjesta. Također, suradnja je ostvarena i s tvrtkom Feed the Beast Nutrition. Riječ je o visoko izbalansiranim obrocima koji se mogu kupiti u ovom fitness centru. Sljedeće godine ova mlada ekipa planira uvesti i wellness dio sa saunama i jacuzzijem.

DSC 2562

– U želji da se što više približimo svojim korisnicima, ‘pustili smo u pogon’ mobilnu aplikaciju gdje će klijenti sami rezervirati termine za grupne treninge. Korisnici ove aplikacije, bilo da se radi o individualnim ili grupnim treninzima, dobivat će obavijesti poput jelovnika, plana treninga ili informacija o promjenama termina – kazao nam je Ljubišić, ističući još jednu suradnju, a radi se o fitness zajednici pod nazivom PassSport Hrvatska. – Mnoge tvrtke u Hrvatskoj su u sustavu ove aplikacije pa tako svaki zaposlenik koji je posjeduje može besplatno trenirati kod nas – istaknuo je.

Danas je u tijeku dan otvorenih vrata. Iz Strong Stationa pozivaju sve zainteresirane na razgledavanje i vježbanje. Za sva pitanja su na raspolaganju cijeli dan, a radno vrijeme ovog fitness centra je već od 6 ujutro pa sve do 22:30 navečer.

 

Pročitajte još

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

Dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI NA ADRIATIC DANCE FESTU ‘Velika konkurencija i odličan plasman naših cura!’

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘Priča bez imena’ Plesnog studija 3v

Dulist