Aktualno

SRETAN KRAJ, ALI I POČETAK! Lola pronašla svoj novi zauvijek dom, pun pažnje i ljubavi

LOLA

Sjećate li se apela kojeg su iz Facebook grupe Udomljavanje i sterilizacija mačaka Dubrovnik uputili za udomljavanje divne labradorice Lole?! Naime, objavili su sretnu vijest – Lola je od danas u svom novom zauvijek domu, gdje će imati svu pažnju i ljubav svijeta.

-Odlično je reagirala na mene i svog udomitelja, i na kraju bez velikih problema ušla u auto sa nama i odvezla se u novi život koji je čeka, život pun ljubavi i sigurnosti. Pretužan je bio rastanak Lole sa svojom Ljudmilom, srce mi je puklo, zagrlila sam ovu divnu bakicu čvrsto i obećala joj da će Lola živjeti u pamuku ko princeza – naglasili su iz grupe.

-Nema tužnije stvari kad se zbog teške bolesti i starosti moraš odreći svoga voljenog psa, a nemaš puno izbora, nemaš se kome obratiti. Jedna od opcija je bila da je se odvede na selo u Hercegovinu. Lola bi umrla od tuge i stresa. Kad smo saznali za ovu pretužnu priču obećale smo sebi, da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Loli nađemo najbolji mogući zauvijek dom, i olakšamo gospođi Ljudmili najteže životne trenutke koje ona i suprug prolaze zbog teške bolesti. I uspjele smo – napisali su u Facebook grupi Udomljavanje i sterilizacija mačaka Dubrovnik.

Podsjetimo, u Facebook grupi Udomljavanje i sterilizacija mačaka Dubrovnik podijelili su objavu o labradorici Loli koja traži novi dom jer se njezini sadašnji vlasnici više ne mogu o njoj brinuti, a htjeli su je smjestiti na neko lijepo mjesto gdje će biti okružena ljubavlju. Priča je dobila sretan završetak, ali i početak!

Foto: Facebook grupa Udomljavanje i sterilizacija mačaka Dubrovni

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist