Sport

SQUARE IZVUKAO BOD Šimunović zabio u zadnjoj minuti!

Square - Novo Vrijeme Makarska

Dubrovački malonogometaši večeras su u dvorani Gospino polje pred 600-tinjak gledatelja ugostili Novo Vrijeme Apfel i odigrali bez pobjednika 3:3 (1:2). Gosti su predvođeni dvojcem Fetič-Osredkar i hrvatskim reprezentativcem Jakovom Grcićem imali dva puta prednost 0:2 i 2:3, no Dubrovčani su predvođeni fenomenalnim navijačima osvojili veliki bod!
Prvo je za goste pogodio Bajrušović (3. minuta), a na 0:2 povisio je Mate Vuković u 12. minuti. Imali su Dubrovčani prilika za izjednačenje, ali su nažalost ostali bez sreće u završnici. U 13. minuti erupcija oduševljenja na tribinama dvorane; Rangotov je izveo slobodnjak te ‘topovskim’ udarcem pod gredu pogodio za 1:2!
Nakon toga žustra igra sa obje strane, a najdeblji kraj izvukli su Dubrovčani koji su tri sekunde prije odlaska na odmor skupili šest akumuliranih prekršaja. Za goste iz udarca s deset metara, srećom za Dubrovčane, nije bio precizan Jakov Grcić, reprezentativac Hrvatske.
U nastavku, igrala se 21. minuta, a Darko Rangotov je iz solo akcije pogodio drugi put za Square (2:2)! Ponovno su Makarani preuzeli inicijativu, a u 23. minuti iz uigrane kombinacije stigli do trećeg vodstva (2:3). U triler završnici, trener Squarea Mato Cvjetković tri i pol minute prije kraja uveo je igrača-vratara, a to mu se uvelike isplatilo! U 39. minuti Mato Šimunović okreće svog čuvara i silovitim udarcem iz okreta pogađa iza nemoćnog čuvara gostujuće mreže za 3:3! Na kraju erupcija oduševljenja 600-tinjak navijača koji su najzaslužniji što je Square već petu utakmicu ostao neporažen!
Novu priliku pred domaćim navijačima Square ima u subotu, 1.ožujka kada u Gospino polje stiže aktualni prvak – zagrebački Nacional!

MNK Square

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist