Sport

SPEKTAKL U GOSPINOM POLJU Square protiv Splita za polufinale Kupa

mnk square jesenje

MNK Square večeras igra utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv najtrofejnijeg hrvatskog futsal kluba FC Split. Utakmica se igra od 19 sati u dvorani Gospino polje.

Split je prošlogodišnji osvajač Kupa, a vodstvo kluba je ove sezone u svoje redove dovelo dva velika pojačanja. Ponajbolji hrvatski igrač, Dario Marinović sklopio je ugovor nakon što je napustio Španjolsku i El Pozo Murciu, a na Gripe se vratio i Brazilac Genario. Uz Marinovića i Genaria u splitskom sastavu su još Žarko Luketin, Josip Suton te niz mladih perspektivnih igrača na koje se splitski gigant oslonio ove sezone.

Nakon fantastičnog niza neporaženosti u 1. HMNL, Sqaureivci se imaju pravo nadati prolasku među četiri najbolje momčadi u Kupu, a svjestan je toga i trener Bačić koji je istaknuo:

– Imamo se pravo nadati prolasku iako znam da će bit paklena utakmica. Igra se na jednu utakmicu, nema popravka tako da nema kalkulacija i misli su nam usmjerene samo prema današnjem susretu –  riječi su Bačića koji pak vjeruje da će večeras dvorana u Gospinom polju biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Square će večeras protiv Splita istrčati u sastavu Turuk i Primić (vratari), Cvjetković, Daničić, Rezo, Đuraš, Šulić, Gašpar, Kuraja, Perić, Zarač, Darrer, Pele i Bruninho.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca