Grad

SAINT BLAISE’S PEOPLE Nova knjiga DuLista na engleskom jeziku baš figura na Stradunu!

st blaises algebra 1

Nakon našeg monografijskog izdanja ‘Svi Vlahovi ljudi’, s kojim smo ‘otvorili’ 2022. godinu, našu izda­vačku djelatnost nastavili smo i dalje – i to na engleskom jeziku. Nedavno smo objavili knjigu ‘SAINT BLAISE’S PEOPLE: Story about Dubrovnik’s patron’. Neizmjerno smo ponosni na činjenicu što smo Vlahove ljude, njihove priče, nadu, ufanje i vjeru ‘otvorili’ prema svijetu, prema svima onima koji osjećaju važnost Feste, ukoričili iznova na engleskom jeziku. Priča o Parcu i njegovim ljudima sada prelazi granice Hrvatske.

st blaises algebra 2

S obzirom na to da je naš Grad u znaku Feste svetog Vlaha, ‘dana ki dohodi jednom nami na godište’, drago nam je da možemo vidjeti novu DuListovu knjigu ‘SAINT BLAISE’S PEOPLE: Story about Dubrovnik’s patron’ kako figura u izlogu knjižare Algebra na Stradunu. Društvo joj pravi spomenuto izdanje ‘Svi Vlahovi ljudi’ koja i nakon godinu dana izaziva oduševljenje kod naših sugrađana, a koja se također može kupiti u Algebri.

DuList nastavlja sku­pljati i čuvati od zaborava nove zapise, nove Vlahove ljude, nove priče o Festi za arhive i memoare našeg Grada.

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist