DuList INDuList PROMO

RESTORAN I WINE BAR GATSBY Oaza vrhunske gastronomije i probranih vina

Restoran Gatsby 2

Ove godine se ponudom izdvajaju brojni mesni specijaliteti koji će zadovoljiti i najveće mesne gurmane kao i proširena vinska karta

Restoran i wine bar GATSBY smješten je u mirnom dijelu stare gradske jezgre, okružen dubrovačkim znamenitostima, u ulici Od Domina 1.

Zamišljen kao oaza vrhunske ponude, odiše stilom i nudi izvrsne gastronomske delicije, što stvara savršeno okružje za opuštanje i zabavu. U GATSBYU možete uživati delicijama u čijoj pripemi se koriste isključivo svježe i domaće namirnice, a menu prati godišnja doba i sezonske namirnice prezentirane kroz posebne dnevne ponude. Uz restoran tu je također i wine bar, savršen za privatne zabave i druženja, s velikim izborom kvalitetnih vina, lounge bar je idealan kao noćni club za goste.

Ove godine se ponudom izdvajaju brojni mesni specijaliteti koji će zadovoljiti i najveće mesne gurmane kao što su Argentino ribeye steak, Creekstone tenderloin ili Ribeye steak, French charolais tenderloin steak, Wagyu steak, sporo pečena Spare ribs i Janjeća koljenica kao i Gourmet i Wagyu burger.

Uz veliki izbor mesa možete se počastiti i ribljim specijalitetim ili domaćom pastom. Povećana je i vinska karta koja nudi preko 60 etiketa hrvastkih vinarija kao i vrhunska vina iz Italije, Francuske i Kalifornije. U ponudi su Francuski i Hrvatski pjenušci na čaše kao i boce Louis Roederer šampanjca, te veliki broj likera i aperitiva koji će probuditi vaš apetit dok se opuštate u ugodnom ambijentu koji odiše luksuzom i vrhunskim dizajnom.

Ugodnom atmosferom i mirnoćom svog ambijenta, lepezom biranih jela, diskretnom i ekskluzivnom uslugom, restoran GATSBY uspijeva udovoljiti i ugostiti u svakoj prilici, banketima, poslovnim susretima, obiteljskim svečanostima, te ostalim događajima koje želite zapamtiti i podijeliti s Vama dragim osobama.

Restoran nudi 20% popusta za domaće goste tijekom cijele godine, a svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona 020 321 637.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca