Imam dosta iskustva u realnom sektoru, cijeli svoj radni staž. Kako se mijenjao smjer razvoja grada, tako se i moja obitelj reorganizirala. Počeli smo s proizvodnjom i trgovinom, a potom smo se opredijelili za ugostiteljstvo. Taj slijed bio je posljedica osluškivanja tržišta, s obzirom na promjene koje su se događale. Danas smo u trećoj, odnosno četvrtoj djelatnosti u realnom sektoru – ističe u razgovoru za DuList Nikolina Farčić, nova predsjednica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori Dubrovačko-neretvanske županije. Vlasnica pastičerije Pupica i restorana Ruzmarin te autorica projekta ‘DUveniri’, koja uvijek rado ističe kako cijeli život živi unutar zidina, na odgovornu dužnost izabrana je na izvanrednoj skupštini nakon što je dosadašnji predsjednik Tonći Bitanga iz osobnih razloga podnio ostavku nakon nepune dvije godine mandata. Njoj mandat traje do iduće redovne skupštine 2019. godine.
Koliko se Vaša vizija vođenja Ceha razlikuje od vizije Vašeg protukandidata Stjepana Perića?
Razgovor pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.