Aktualno

Promocija ljepota Hrvatske i Dubrovnika kroz Vlogfest

tz vlogfest

Vlogfest Croatia započeo je u prošloga tjedna u Zagrebu, a šest najvećih influencera i stvaratelja sadržaja u putovanjima i lifestyle-u, koje prati preko devet milijuna ljudi diljem svijeta, u oblilasku su Splita, Rovinja, Funtane, Novalje, Šibenika, Vodica i Dubrovnika, gdje će ekipa 3. lipnja završiti svoje putovanje istražujući srednjovjekovne zidine, naslijeđe i šarm jedne od najpoznatijih hrvatskih destinacija.

Tako se primjerice britanski tim sastoji od grupe ‘Sorted Food’ koju čine četiri dugogodišnja prijatelja iz Londona, a koji se mogu pohvaliti s više od 2,7 milijuna pratitelja na svom YouTube kanalu. Njihova je misija upoznati se s gastronomijom u Dubrovniku, kušati lokalne gastronomske delicije i naučiti dubrovačke metode kuhanja. Pridružit će im se i Calum McSwiggan, nagrađivani putopisac, autor i stvaratelj sadržaja s više od 250.000 pratitelja na kanalima na društvenim medijima koji ima preko više od deset godina iskustva u sektoru LGBT+ putovanja, a na svojim putovanjima posjetio je 55 različitih zemalja i prisustvovao različitim paradama ponosa diljem svijeta. Ovi svjetski stvaratelji sadržaja borit će se za glasove svojih fanova za svoje video zapise o Hrvatskoj i to protiv Fabia Tischlera (Njemačka), Anile Hrnic (Austrija) i omiljenog talijanskog para influencera, Luce Lattanzia i Marthe Rossi. U ponudi je novčana nagrada od 15.000 eura koja će se dodijeliti kreatorima videozapisa čiji se rad proglasi “najinspirativnijim za posjet Hrvatskoj”.

Ovakav koncept događanja omogućuje da se ljepote Hrvatske i svih uključenih gradova prikažu više milijuna puta i to ciljanoj publici, koja već voli i planira putovanja. Dubrovnik će igrati veliku ulogu u ovom događaju, budući da vlogeri namjeravaju ne samo posjetiti tradicionalna turistička žarišta grada, već otkriti neviđeni Dubrovnik i pokazati raznolikost grada kao grada za sve uzraste, nacionalnosti i različite interese putnika. Uz ambasadore Vlogfesta, Wila Dasovicha i Daniela Marsha, tim Vlogfesta Hrvatska može se pohvaliti s više od devet milijuna pratitelja na svojim kanalima, a obraćaju se globalnoj publici koja se proteže od SAD-a do Ujedinjenog Kraljevstva pa sve do Australije.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist