Aktualno

PROMET NA STRADUNU ‘Ovo treba zabraniti dok netko ne strada, Stradun ili pješak’

PROMET STRADUN

Vozila na Stradunu prava su opasnost osobito u ranijim jutarnjim satima kad ih ima najviše i kad djeca idu u školu, na što su se na Facebooku osvrnuli iz Udruge Sigurnost u prometu. Ovakvi se prizori ponavljaju, a osim što predstavljaju prijetnju pješacima, nije ih ni lijepo vidjeti.

-U pješačkoj zoni najljepše ulice na svijetu, dubrovačkog Straduna promet se jutros odvijao ‘dvosmjerno u četiri prometne trake’! Jako ružno za vidjeti, ali i opasno s obzirom na promet pješaka na Stradunu, posebice školaraca OŠ Marina Getaldića, napose naših prvašića koji su tek krenuli u školske klupe! Ovo treba zabraniti dok netko ne strada, Stradunu ili pješak! – napisali su iz Udruge Sigurnost u prometu na čijem je čelu Denis Pavela.

Revoltirani osvrt zbog situacije na Stradunu jutros se našao na Facebook profilu Udruge. Više dostavnih vozila i vozilo za odvoz otpada u isto se vrijeme nalazilo u najpoznatijoj dubrovačkoj ulici koja je ustvari pješačka zona. Smatraju da bi se pristup vozilima trebao zabraniti.
sigurnost u prometu 1

Pročitajte još

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist